Fotoalbum

Ingrid Bergman (1984) Stiv, opprett, buskete vekst, ca 0,8m høy (H5) Store, mørkerøde, fylte blomster med duft. Friskt og blankt bladverk. En av de beste stilkrosene. Vurdering: Kanskje den beste røde stilkrosen for Norge. En høyt premiert verdensrose. Vakker blomterform, fin til snitt

Nostalgie ( Tantau 1996) Opprett, buskete vekst, ca 0,8m høy (H4) meget vakre blomster. Store, runde, fylte blomster med kremfarget midte og røde kanter. Fin duft. Lettstelt og robust. Vurdering: Spesiell farge på blomstene. Kan minne om en lav buskrose. Passer meget godt i urne/potte. Umåtelig populær!

Stilkroser er jevnt over ikke så hardføre som klase- og buskroser. De bærer kun en rose pr stilk, derav navnet stilkrose.
Rosene er ofte store, fylte og duftende og det er lett å falle pladask for en slik rose når den står i blomst. Se bare på denne vakre samlingen av stilkroser som kommer til våren på Rebakken.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.04 | 17:42

Så bra! Jo, disse heter superpetunia Pink Vein. En vakker superpetunia! Sigrunn

...
18.04 | 21:18

Hva heter de plantene vi kjøpte?

...
18.04 | 21:16

De ser fortsatt veldig fine ut de plantene vi kjøpte av deg torsdag i forrige uke, 8 planter til hengepotter. Vi tok avleggere av de lengste stilkene.

...
30.01 | 15:14

Hei Camilla. Dessverre sender vi ikke planter. Du kunne jo prøve et hagesenter i nærheten. Kanskje de kan skaffe noen av dem du liker?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE