Fotoalbum

Ingrid Bergman (1984) Stiv, opprett, buskete vekst, ca 0,8m høy (H5) Store, mørkerøde, fylte blomster med duft. Friskt og blankt bladverk. En av de beste stilkrosene. Vurdering: Kanskje den beste røde stilkrosen for Norge. En høyt premiert verdensrose. Vakker blomterform, fin til snitt

Nostalgie ( Tantau 1996) Opprett, buskete vekst, ca 0,8m høy (H4) meget vakre blomster. Store, runde, fylte blomster med kremfarget midte og røde kanter. Fin duft. Lettstelt og robust. Vurdering: Spesiell farge på blomstene. Kan minne om en lav buskrose. Passer meget godt i urne/potte. Umåtelig populær!

Stilkroser er jevnt over ikke så hardføre som klase- og buskroser. De bærer kun en rose pr stilk, derav navnet stilkrose.
Rosene er ofte store, fylte og duftende og det er lett å falle pladask for en slik rose når den står i blomst. Se bare på denne vakre samlingen av stilkroser som kommer til våren på Rebakken.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 16:52

Takk for det! Gleder meg til et spennende roseår!

...
25.01 | 11:08

Så fint å lese, lykke til med 2020!

...
25.01 | 10:37

Cardinal de Richelieu er nydelig. I 2020 kan du høre om jeg har den. I år har jeg pause fra gartneriet. Mvh Sigrunn

...
25.01 | 10:35

Det stemmer ikke. Jeg har hatt intervju i avisen med tydelig informasjon at jeg vil ha pause ett år. I 2020 blir det sjeldne roser og stauder på Rebakken.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE