Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Olaug Vagstad, 16. feb, 2017
Flott presentasjon av rosetilbodet ditt. Som vanleg- mange roser som freistar😃
Skrevet av Torill Moen, 5. mai, 2016
Hei Sigrunn, kjekt å se at du er i gang igjen. Mye fint og spennende å se på hos deg. Vi gleder oss til å besøke deg i juni.
E-post:
Skrevet av olaug vagstad, 26. feb, 2014
Hei. eg gler meg til Rebakken opnar. spennande å sjå kva plantar som skal selgast. ein fryd for auge å komme i drivhuset og sjå alle plantane og kor det veks:)
Skrevet av Sigrunn Reed, 17. apr, 2013
Hei Inger...
Ser du har vært inne og sett på blomstene mine. Du må være en sann blomsterelsker som kan lage så flotte blomstermaleri. Vil du sende et blomsterbilde hit til gjesteboken min? Please! Hilsen Sigrunn
E-post:
Skrevet av Sigrunn Reed, 17. apr, 2013
Hei Mette..
Hyggelig hilsen fra deg! Ja, nå er jeg i full sving. Her er det planteliv i drivhuset og sangglede med Breimskoret. Og den lysende blå stemorsblomsten er kommet på plass. Det er mitt vårtegn! Vi ses i mai!
E-post:
Skrevet av Mette Wister, 16. apr, 2013
Hei Sigrunn......
så flott hjemmesiden di har blitt.
Og så mange flotte blomster.
Gleder meg til mai, og se alt du kan by på.
Ha en fin førsesong.
Lykke til.....
Hilsen Mette
E-post:
Skrevet av sigrunn reed, 15. apr, 2013
Hei Olaug. Empress Josephine er en av mine favoritter. Vakker og sterk. Og oppkalt etter en sterk dame.
E-post:
Skrevet av olaug, 25. jan, 2013
Hei.
No har det vore berrfrost lenge. trur eg må bestille nye roser i år. kanskje Empress josephine har greidd seg. Ho har vore ein "stayer".
E-post:
Skrevet av Inger Lunga, 12. jan, 2013
Hei Sigrunn
Flotte bilder, her var det bare å drømme seg bort. Ute er det minus 10, nemlig. Er veldig opptatt av vekster som du sikkert har forstått. Kan ingen ting, kjenner ikke et eneste navn, dessverre. Ha en fortsatt fin helg.
E-post:
Skrevet av Sigrunn Reed, 6. jan, 2013
Til Venke. Jeg kan anbefale damascenarosen 'Leda' og gallicarosen 'Empresse Josehine'. De har jeg til våren.
E-post:
Skrevet av Sigrunn Reed, 6. jan, 2013
Hei Venke.
Nå vet jeg hvilke roser jeg skal selge til våren. Den kanadiske Louise Bugnet kan du få. Jeg reserverer 2 stk. til deg. Den er en fantastisk rose. Du kan søke på internett på Louise Bugnet rose. Du får bilde og info. Jeg har 2 sorter gallicaroser: Officinalis/apotekerrosen og rosa 'Mundi' som er hvit og rødstripete.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Venke Moldestad, 4. nov, 2012
Hei igjen :)

ynskje nr.1 : 3stk Charles de Mills (gallica)

ynskje nr.2 : 2 stk Louise Beignet ( kanadisk )

Dessutan fins det veldig mange fine gallicaroser : f.eks Ypsilanti, Henri Fouquier osv. Men er dei mulige å skaffe ? Kanskje det fins ei liste over roser som kan skaffast i Norge ?

Multiflora - roser: har rosa multiflora Carnea og Veilchenblau, carnea har klart seg fint her i 10 år uten noko ekstra slags ekstra stell ( sistnevnte ikkje fullt så bra ). Veit at "Bobbie James" og "Rambling rector " kan skaffast i Norge, men det finst minst 30 - 40 andre
E-post:
Skrevet av Sigrunn Reed, 4. sep, 2012
Hei Astrid. Her kommer en kommentar til det du har sendt meg her i gjesteboken. Jeg er i Bergen nå og reiser på 'sommerferie' noen uker i La Herradura på Spanias tropekyst, der vi har et deilig lite hus. Der lader jeg opp til neste sesong, og planlegger hvilke spennende roser og busker, stauder og sommerblomster jeg skal dyrke. Og så ser jeg frem til å treffe kundene mine igjen. Det er mange trofaste kunder på Rebakken, og du er en av dem. Savnet deg iår, men plutselig en dag sto du der. Like før sesongslutt hos meg. Ha en fin høst og vinter. Hasta la primavera!
Skrevet av Sigrunn reed, 4. sep, 2012
Det var en utrolig flott clematis og veldig frodig. Den jeg har heter clematis 'Paul Farges'. Fikk den som erstatning for 'Summersnow'. De ser veldig like ut. Blomstrer juli - oktober, kan klippes tilbake senvinter eller tidlig vår. Kan bli opptil 4 m etter 3 år. Den er oppgitt med sone 4, men jeg tror den må tåle mer. Den vokser jo så fantastisk hos deg.
Den blomsten du har sendt bilde av, har jeg hatt en gang for lenge siden. Tror den var 2-årig, og ikke lett å overvintre. Den utløste endel nysgjerrighet, syns jeg å huske. Navnet er glemt, dessverre.
Veldig kjekt å høre fra deg!
E-post:
Skrevet av Astrid Bjørnerheim Hynne, 25. aug, 2012
Hei igjen Sigrun!
Legger ved eit bilde av ein ny blomst eg har fått i hagen. Veit du eller andre kva namn denne blomstren har?
E-post:

Nyeste kommentarer

30.01 | 15:14

Hei Camilla. Dessverre sender vi ikke planter. Du kunne jo prøve et hagesenter i nærheten. Kanskje de kan skaffe noen av dem du liker?

...
27.01 | 23:31

Hei.
Jeg bor i Tromsø , å har aldri sett så flotte
prydbusker.
Mitt spørsmål , sender dere ?

...
19.04 | 15:27

Det var nok denne jeg så i en hage i Skåne i påskehelgen, Så full av blomster og så vakker. Tok bilde av den, helt utyrolig flott.

...
16.02 | 20:36

Når åpner du i 2017

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE